Skip to main content

Algemene voorwaarden

Hallo daar!

We hebben een frisse wind door Caffee Coiffee laten waaien. En daar horen sinds 1 juni 2022 nieuwe gewoonten bij. We goten ze in een moderne versie van de Algemene Voorwaarden. Goed lezen, want ze zijn belangrijk.

Tot snel, hé!
Harold, Cynthia, Sami, Werner, Ale

 • Hoera! We hebben een online boekingssysteem. 

Vanaf nu maak je je afspraak op je gemak online, van overal, 24/24.  Om alles vlotjes te laten verlopen, willen we je wel een paar dingen vragen.

  • Weet je niet zeker wat je wil? Bel ons, please.
  • Heb je je kapsel om zeep geholpen tijdens een ik-kan-het-zelf-ook-wel-  moment? Geen probleem, maar pak de telefoon en geef ons eerst wat uitleg   vooraleer je online boekt.
 • Te laat annuleren, is een duur grapje.

We snappen volledig dat je ’n afspraak soms ‘s moet annuleren. Doe dat wel 48 uur op voorhand door ons even te bellen. Dan kunnen we anderen gelukkig maken met het vrije plekje. Als je te laat afzegt of niet komt opdagen, moeten we noodgedwongen gendarm spelen en je alsnog de volledige prijs van je behandeling aanrekenen.

 • Een kwartier te laat? Bye bye, afspraak …

Het is altijd een plezante drukte bij ons. Toch vinden we het belangrijk dat je hier geen stijf zitvlak krijgt van het wachten. Dat lukt ons alleen als iedereen het uur-van-afspraak respecteert. Omdat een verwittigde m/v/x er twee waard is: kom je een kwartier te laat, dan ben je je plaatsje kwijt.

 • Zaterdag, 12+-dag.

We love your kids, maar op zaterdag kan je voor de jongsten (onder de 12 jaar) geen afspraak maken. Het is hier vollenbak dan, en we proberen voor al onze klanten de rust te bewaren. Natuuuuurlijk is je kroost op alle andere dagen meer dan welkom.

 • Harold is so popular.

Zijn agenda is strenger dan het wetboek: er kunnen écht geen nieuwe klanten meer bij. Als dat toch verandert, dan lees je dat meteen hier. Het goede nieuws is, dat de andere collega’s je met knippende armen ontvangen.

 • Laat je schoonste kleren thuis.

We zijn altijd hypervoorzichtig als we met onze kleuringen in de weer zijn. Het gebeurt zelden, maar als er ’s een verfdruppeltje ontsnapt, zien we dat liever niet op je mooiste kleren belanden. Trek dus niet je dure zijden bloes aan als je naar ons komt, we hebben helaas geen verzekering voor een nieuwe outfit. 

 • Beter twee oorbellen in je hand dan eentje in de afvoer. 

Als je aan de wastafel komt zitten, doe dan je oorbellen even uit. Stel dat er eentje niet goed vastzit en met het water mee wegstroomt, dan kunnen we je jammer genoeg geen nieuwe betalen.

Eeuwige dank voor je begrip!